7 травня 2019 року відбулась нарада працівників закладів культури Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади.

Дата: 07.05.2019 20:12
Кількість переглядів: 756

   7 травня  2019  року  відбулась нарада   працівників закладів культури  Дмитрушківської  об’єднаної  територіальної громади.

      На нараді  секретар    Дмитрушківської  сільської ради Людмила Бень   представила  усім присутнім  начальника відділу  культури, туризму, молоді  та  спорту, захисту дітей  -  Ольгу Багрій, яка перемогла  у конкурсі на цю посаду та  з початку місяця    очолює     провідну       галузь  громади.

Фото без опису

    Приємно, що найперше присутні в залі почули від   керівництва  слова подяки за пророблену роботу і теплі побажання на майбутнє. Адже    саме   в новоутвореній   Дмитрушківській  громаді зосереджено високопрофесійні кадри,  яскраві та   відомі,  за межами  області,   творчі   колективи, фонди і, головне, на високому рівні проводяться  різні   заходи.

      У ході зустрічі   було   акцентовано   увагу  на  підготовку та проведення   культурно-мистецьких заходів: День пам'яті  та примирення,   День Перемоги над нацизмом в роки Другої  Світової війни,  День матері – міжнародного  свята на честь матерів та  міжнародного   Дня  Сім'ї,  а також  заплановано    заходи   на черговий квартал поточного року.

     На нараді  виступила начальник  відділу кадрів   Лариса  Сергіївна. Вона висвітлила  питання щодо     впорядкування    особових справ та    трудових книжок, застосування  законодавства про відпустки та інші.

      Заклади культури    нашої громади      мають   стати  місцем творення сучасної народної культури, центром життя громади, простором з певною атмосферою, а   в  майбутньому - цікавими і заманливими  майстернями  для нових відкриттів.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора