З 08 по 12 квітня в Старобабанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся Всеукраїнський тиждень громадського здоров'я.

Дата: 12.04.2019 13:46
Кількість переглядів: 399

Всеукраїнський тиждень громадського здоров’я.

«Здоров'я — мудрих гонорар»
П.Ж. Беранже

    У нашій суспільній свідомості живе одна дуже проста думка, безпосередньо пов’язана з питаннями здоров’я і проблемами його відсутності. «Буде здоров’я - решта все, додасться», - так звучить це багатовікове спостереження. 

   З 08 по 12 квітня  в Старобабанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся Всеукраїнський тиждень громадського здоров'я, в рамках якого пройшли такі заходи:

  • загальношкільна ранкова зарядка;
  • для учнів молодших класів  було проведено бесіди та виховні години: "Безпека на дорозі"; «Здорове харчування» та перегляд мультиплікаційного фільму «Абетка здоров’я»;
  • для 5-8 класів проведено естафети  під девізом «Спорт – це шлях до здоров’я!»;
  • для учнів 9-11 класів Заболотня Н.А., вчитель основ здоров’я, провела засідання круглого столу з елементами тренінгу на тему: «Наше здоров’я – у наших руках».Учні 9 класу намалювали стінгазети на тему «Здоров’я».  

  Часто наш вдалий чи невдалий день залежить від того, з яким настроєм ми прокидаємося вранці. Тому, слідкуйте за красою і не забувайте про здоров'я!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора