35 - річчя ЗДО "ЛІСОВИЧОК" села Старі Бабани.

Дата: 06.04.2019 13:13
Кількість переглядів: 676

     У ЗДО «Лісовичок», що у селі Старі Бабани, радісна подія. Маленькі дошкільнята, випускники закладу, друзі, працівники, колеги пенсіонери,   голова  Дмитрушківської сільської ради  - Шевчук Т.Б. та її колектив, в.о.старости села Старі Бабани - Мельниченко В.С.,  та батьки  вихованців спішать привітати рідний дитсадок з 35-річчям.

     Ваш дитячий садок сьогодні відзначає ювілей. Хочеться привітати весь колектив на чолі із завідуючою і подякувати за теплу атмосферу, що створюється вами. Завдяки їй, дитячий сад для малюків став другим домом. Ваш професіоналізм забезпечує батькам спокій за своїх чад. У стінах вашої установи завжди чути радісний дитячий сміх, а це прекрасно. З ювілеєм!

 

Фото без опису

 

     У просторій актовій залі панує родинний затишок та щира атмосфера. Тут зібралися люди, яких об’єднав навчальний заклад. Дзвінкі пісні від маленьких вихованців роблять свято ще яскравішим. Запальними танцями вітали заклад випускники, що вже стали школярами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

      На святі лунало багато привітань, вручено подарунки і діткам і дитсадку. Почесними гостями були: сільський голова Шевчук Тетяна Борисівна, виконуюча обов'язки старости с. Старі Бабани Мельниченко Валентина Сергіївна, батьки вихованців дитсадка, колеги пенсіонери які не один рік пропрацювали вихователями, нянями, завгоспом, поварем. Виступи діток розчулили всіх присутніх.

      Старобабанівський ЗДО "ЛІСОВИЧОК" дякує за привітання та щедрі подарунки до 35 - річчя садочка голові села Дмитрушківської сільської ради  - Шевчук Т.Б. та її колективу, В.о.старости с. Старі Бабани - Мельниченко В.С., ПП Лазебнику В.М. та Лазебник Л.М., Кашперському В.М., ТОВ "ДУКРА АГРО" та батькам  вихованців садочку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора