Рішення сільської ради №7-17/VII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність гр. Осіпенко Світлані Калениківні.»

Кількість переглядів: 673
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 7-17/VII
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність гр. Осіпенко Світлані Калениківні.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

ДМИТРУШКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

19  квітня 2019 року

                                                                   

                 № 7-17/VII

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

для будівництва та обслуговування жилого будинку,

господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

та передачі у власність гр. Осіпенко Світлані Калениківні

 

Розглянувши заяву гр. Осіпенко Світлани Калениківни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12,118,121,122 Земельного Кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр» та постанови КМУ «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру»,  сільська рада

вирішила:

1. Затвердити гр. Осіпенко Світлані Калениківні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за кадастровим номером земельної ділянки 7124387500:01:000:0469 площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована за адресою: вул. Лесі Українки, 44, с. Собківка  Уманського району Черкаської області.

2. Передати у приватну власність земельну ділянку за кадастровим номером 7124387500:01:000:0469 площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), гр. Осіпенко Світлані Калениківні, що розташована за адресою: вул. Лесі Українки, 44,  с. Собківка Уманського району Черкаської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, підприємництва, транспорту, енергозбереження, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій (голова комісії

Подолян А.А.).

 

Сільський голова                                           Т.Б. Шевчук

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора