Рішення сільської ради №7 -12 /VII «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності, права оренди на яку встановлюються на земельні торги окремими лотами (став «Капкаський»).»

Кількість переглядів: 245
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 7 -12 /VII
Назва документу: Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності, права оренди на яку встановлюються на земельні торги окремими лотами (став «Капкаський»).
Прикріплені файли:

 

ДМИТРУШКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

19  квітня 2019 року

                                                                                                 

№7 -12  /VII

 

Про визначення переліку земельних

ділянок комунальної власності, права

оренди на яку встановлюються на земельні

торги окремими  лотами (став «Капкаський»)

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст .ст. 12,123,124,134,136  Земельного Кодексу України, ст.ст.51, 85 Водного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України « Про оренду землі» наказу міністерства екології та  природних ресурсів України від 28.05.2013 № 236 «Про затвердження Методики визначення розміру плати  за надані в оренду водні об’єкти», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.06.2013 р. за № 986/23518, враховуючи думку депутатів сільської ради,  сільська рада

вирішила:

1. Включити до переліку земельних ділянок комунальної власності, право оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами земельну ділянку (став «Капкаський») орієнтовною площею 2,7840 га для рибогосподарських потреб за рахунок земель водного фонду, яка знаходиться в  адмінмежах Дмитрушківської сільської ради ( в межах села Дмитрушки) за адресою : Черкаська область, Уманський район, с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська.

2. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, щодо відведення земельної ділянки (став «Капкаський») для рибогосподарських потреб  орієнтовною площею 2,7840га для рибогосподарських потреб за рахунок земель водного фонду, яка знаходиться в  адмінмежах Дмитрушківської сільської ради ( в межах села Дмитрушки) за адресою : Черкаська область, Уманський район, с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська.

3. Встановити стартовий розмір річної орендної плати в розмірі 3% нормативної грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням  коефіцієнтів індексації.

4. Встановити термін дії договору оренди 10 років без права суборенди з правом пролонгації.

5.Визначити виконавцем земельних торгів Товарну біржу агропромислового розвитку центральних областей України (товарна біржа АПК ЦО України).

6.Уповноважити сільського голову укласти договір з Товарною біржою АПКЦО України про проведення торгів.

7. Зобов’язати потенційного покупця (орендаря):

а) відшкодувати витрати  сільського бюджету за виготовлення технічної документації, проектні, топографо-геодезичні обстеження з виготовлення паспорта водного об’єкта, дослідження проб поверхневих вод;

б) погоджувати підвищення або пониження рівня води з виконавчим комітетом Дмитрушківської сільської ради;

в) проводити спуск води після 1 жовтня та за погодженням з іншими орендарями, пов’язаними каскадними умовами між собою;

г) надавати  воду на договірних умовах, у разі потреби,  сільським жителям та сільськогосподарським підприємствам;

д) своєчасно проводити та підтримувати благоустрій водного плеса, берегів та прилеглих обводних каналів.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, підприємництва, транспорту, енергозбереження, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій (голова комісії

Подолян А.А.).

 

Сільський голова                                                                                    Т.Б. Шевчук

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора