Рішення виконавчого комітету №від 26 лютого 2019 року № 13 «Про закріплення територій з благоустрою за установами, організаціями та підприємствами усіх форм власності.»

Кількість переглядів: 671
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 21.03.2019
Номер документу: від 26 лютого 2019 року № 13
Назва документу: Про закріплення територій з благоустрою за установами, організаціями та підприємствами усіх форм власності.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.14 МБ)

     У К Р А Ї Н А

ДМИТРУШКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Уманського  району  Черкаської  області
Виконавчий  комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від   26  лютого  2019  року    № 13

село Дмитрушки

 

 

Про закріплення територій з

благоустрою за установами,

організаціями та підприємствами

усіх форм власності

 

          З метою упорядкування закріплення територій благоустрою на територій сіл  Дмитрушківської  сільської ради за установами, організаціями, та підприємствами усіх форм власності,  відповідно статті 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» від 06.09.2005 №2807-ІV та пункту 4.1.1. Правил благоустрою населених пунктів Дмитрушківської сільської ради, затверджених рішенням 4 сесії 6 скликання Дмитрушківської сільської ради  та керуючись підпункт 7 пункту а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, виконком сільської  ради  

 

В И Р І Ш И В:

           1.Для підтримання належного санітарного стану на території сіл  Дмитрушківської  сільської  ради закріпити території з благоустрою за установами, організаціями та підприємствами усіх форм власності (Додаток).

            2. Керівникам установ, організацій, підприємств усіх форм власності з метою поліпшення загального стану та благоустрою населених пунктів забезпечити проведення щотижня чисті четверги.

           3.Зобовязати   орендарів  водойм утримувати в належному санітарному стані греблі та прибережні смуги.

          4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на членів виконкому Абраменко З.В., Жовтоног Н.Д., Новіцького П.І., Мельниченко В.С. та  Богачук Т.І.

 

                        Сільський  голова                                        Т.Б.Шевчук

 

 

 

Додаток додається.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора