Рішення виконавчого комітету №від 26 лютого 2019 року № 20 «Про організацію громадських робіт у 2019 році.»

Кількість переглядів: 289
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 21.03.2019
Номер документу: від 26 лютого 2019 року № 20
Назва документу: Про організацію громадських робіт у 2019 році.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

У К Р А Ї Н А

ДМИТРУШКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Уманського  району  Черкаської  області
Виконавчий  комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 

від   26  лютого   2019  року    № 20

село Дмитрушки

 

Про організацію громадських

робіт у 2019 році

 

З метою подальшого розвитку громадських робіт як одного із важливих напрямів у системі державних гарантій забезпечення зайнятості працездатного населення та одночасного вирішення питань соціального розвитку сіл: Дмитрушки, Старі Бабани, Пугачівка, Собківка, Гродзево, Гереженівка  відповідно статті 31 Закону України „ Про зайнятість населення”, Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою КМУ від 20.03.2013 № 175 та керуючись статтею 34 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, виконком сільської ради

ВИРІШИВ :

  1. Затвердити перелік видів  громадських робіт, які будуть організовуватись та проводитись  Дмитрушківською сільською радою у 2019р. за кошти бюджету сільської ради та Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (додаток 1).
  2. Фінансування організації громадських робіт здійснювати за рахунок коштів сільського бюджету, Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та інших не заборонених законодавством джерел.

У разі залучення зареєстрованих безробітних до громадських робіт фінансування організації таких робіт здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів та/або Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

3.Дата вступу в дію рішення про види громадських робіт з дня підписання даного рішення.

4.Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                               Т.Б.Шевчук

 

 

 

 

                                                                                      Додаток 1

                                                                                                       до рішення виконавчого комітету 

                                                               26 лютого  2019 р.  № 20

 

Перелік  видів

громадських робіт, які будуть проводитись у 2019 році за кошти сільського бюджету та Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

Назва підприємства,  установи, організації

Види громадських робіт

Дмитрушківська сільська рада

 

1.Упорядження меморіалів, пам’ятних братських могил та інших місць поховання загиблих захистників Вітчизни і утримання в належному стані цвиндарів

2.Благоустрій та озеленення територій населених пунктів, зон відпочинку та туризму, паркових зон, придорожніх смуг, заліснення земель, прибирання снігу.

3.Роботи при проведенні ремонту або реконструкції об’єктів соціальної сфери (дитячих дошкільних закладів, закладів культури і охорони здоров’я, тощо), впорядкування прилеглих до них територій, наведення санітарного порядку на прилеглих територіях.

4.Роботи з відновлення бібліотечного фонду в бібліотеках та архівах з документацією.

5.Роботи в архівах з документацією: переміщення картонажних коробок в архівосховищі, з метою раціонального розміщення фондів, підшивання справ, нумерація аркушів у справах, наклейка ярликів на картонажні коробки, каталогізація, перевіряння наявності стану справ, формування документів у справу, заповнення аркушів фонду, складання заголовків справ, згідно номенклатури, складання внутрішніх описів до справ фондів і наглядових справ, шифрування справ,складання передмов при упорядкуванні справ, знепилювання справ.

6..Інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій, технічної підготовки документації, кур’єрської доставки документів та запитів.

 7. Соціальне обслуговування осіб, які потребують особливої допомоги ( в тому числі соціальний захист членів сімей мобілізованих, поранених , загиблих військовослужбовців у зоні антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на сході України)

8. Роботи екологічного захисту навколишнього скредовища.

9. Підсобні роботи у сільській місцквості по ремонту приватних житлових будинків одиноких лсіб з числп ветеранів війни таінвалідів, що проводяться за рішенням органів місцевого самоврядування.

10. Заготівля дрів для дитячих навчальних закладів та НВК сіл Дмитрушської сільської об’єднаної територіальної громади, сім’ям учасників АТО та Операції об’єднаних сил на сході України

 

 

 

Секретар виконкому сільської  ради                           В.М.Овчіннік                                 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора