Рішення виконавчого комітету №від 26 лютого 2019 року №14 «Про заходи по забезпеченню збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Дмитрушківської сільської ради.»

Кількість переглядів: 433
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 21.03.2019
Номер документу: від 26 лютого 2019 року №14
Назва документу: Про заходи по забезпеченню збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Дмитрушківської сільської ради.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

 

У К Р А Ї Н А

ДМИТРУШКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Уманського  району  Черкаської  області
Виконавчий  комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від   26 лютого    2019  року    №14

село Дмитрушки

 

Про заходи  по  забезпеченню 

збереження  від пошкоджень  кабельних

ліній  зв’язку на території  Дмитрушківської

сільської ради

 

   Розглянувши лист ТОВ «Атраком»  №15/9  від 14.01.2019 р. «Про заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку  на території сільської ради» ( села : Дмитрушки, Гереженівка,Гродзеве, Пугачівка, Старі Бабани та Собківка), відповідно до пункту 21 та 23  «Правил охорони  ліній електрозв’язку»,   затверджених  постановою  Кабінету  Міністрів  України  від  29.01. 1996 р. № 135 зі змінами, внесеними  згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2004р. №1465, відповідно  До  Закону України «Про зв'язок», а також для посилення охорони ліній  електрозв’язку, забезпечення  безаварійності роботи обладнання та проведення  охоронно - роз’яснювальної роботи із землевласниками, землекористувачами та суб’єктами  господарської діяльності,    керуючись  статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком сільської ради

 

в и р і ш и в :

1.Затвердити  заходи  щодо збереження  від пошкоджень  кабельних  ліній  зв’язку   на території  Дмитрушківської  сільської ради згідно з додатком 1.

2. Ознайомити з даним рішенням жителів населеного пункту, керівників підприємств, установ та організацій, що знаходяться на території села.

3. Закріпленою відповідальною  особою  вважати  сільського голову  Шевчук Тетяну Борисівну.

4.Контроль  за виконанням  рішення  залишаю  за собою.

 

                     

Сільський  голова                             Т.Б.Шевчук

 

Заходи додаються.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора