Протокол № 2 Засідання ініціативної групи з питань внесення змін до складу ініціативної групи та внесення змін до Положення про ініціативну групу.

Дата: 22.04.2019 09:18
Кількість переглядів: 540

Протокол № 2

Засідання ініціативної групи з питань внесення змін до складу ініціативної групи та внесення змін до Положення про ініціативну групу

 

Дата та час проведення: 10 квітня 2019 року, 16:00.

Місце проведення: Дмитрушківська сільська рада (с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська, 19).

Присутні: Герасименко М. Г., Склярук В. А., Білик О. П., Василенко Р. В., Соболенко Л. П., Адаменко А. А., Дошка О. В., Устенко О. В.

Запрошені: Самойленко С.В.,Кожухівська І.О., Карпець А.І.

Порядок денний:

  1. Розгляд звернення гр. Герасименко М.Г.
  2. Розгляд звернень гр. Самойленка С.В., Кожухівської І.О., Карпець А.І.
  3. Обрання нового голови ініціативної групи.
  4. Внесення змін до Положення про ініціативну групу, складу ініціативної групи та повідомлення ініціативної групи.

 

Слухали: Герасименко М.Г., яка повідомила присутніх про те, що присутні на засіданні члени ініціативної групи, а саме гр. Склярук В.А., Білик О.П., Василенко Р.В., Соболенко Л.П. та Устенко О.В. не можуть продовжувати роботу в складі ініціативної групи, так як вони не є членами інститутів громадського суспільства, що не відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

 

З питання  1 Порядку денного: учасники засідання вислухали звернення гр. Герасименко М.Г. Члени ініціативної групи, а саме Склярук В.А., Білик О.П., Василенко Р.В., Соболенко Л.П. та Устенко О.В. – заявили про припинення своєї участі в складі ініціативної групи.

З питання 2 Порядку денного:

Слухали гр. Самойленка С.В.,Кожухівську І.О. та Карпець А.І.

Гр. Самойленко С.В. та Кожухівська І.О. виступили з усною заявою про те, що вони, як працівники органу виконавчої влади, при якому утворюється Громадська рада мають право  бути в складі ініціативної групи та бажають брати участь в підготовці установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради.

Гр. Карпець А.І., виступив з усною заявою про те, що він, як Настоятель Свято-Петропавлівської парафії Уманської єпархії УПЦ в             с. Дмитрушки та представник релігійної громади теж бажає бути в складі ініціативної групи та приймати активну участь в підготовці проведення установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради.

 

Голосували:

«за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0;

Вирішили: включити до складу ініціативної групи нових членів, а саме гр. Самойленка С.В., Кожухівську І.О. та Карпець І.А.

Слухали: Дошку О.В., який  заявив про необхідність обрати нову голову ініціативної групи, та запропонував кандидатуру гр. Адаменко А.А.

 

З питання 4 Порядку денного: учасники засідання вислухали гр. Дошку О.В. та вирішили підтримати запропоновану кандидатуру.

голосували:

«за» - 6;

«проти» - 0;

«утримались» - 0;

Вирішили: обрати головою ініціативної групи       гр. Адаменко А.А.

Слухали: Герасименко М.Г. яка повідомила, що в зв’язку з тим, що в складі ініціативної групи відбулись зміни, виникає необхідність  внесення змін до Положення про ініціативну групу, складу ініціативної групи та повідомлення ініціативної групи.

 

З питань   Порядку денного. Учасники засідання ознайомились із запропонованими в новій редакції  Положенням про ініціативну групу, складу ініціативної групи та повідомлення ініціативної групи.


ГОЛОСУВАЛИ:

«за» - 6;

«проти» - 0;

«утримались» - 0;

Вирішили: подати на затвердження виконавчому комітету Дмитрушківської сільської ради нову редакцію Положення про ініціативну групу та склад ініціативної групи.

 

 

Голова ініціативної групи               о/п                           А.А. Адаменко

Секретар ініціативної групи           о/п                           М.Г. Герасименко

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора